Gå til hoved indhold

Gentofte Plejeboliger og Dagcentre

Vi er en del af en stor organisation med mange kompetencer og muligheder.

Søndersøhave er en del af kommunens område Gentofte Plejeboliger og Dagcentre under Pleje og Sundhed, der består af syv plejeboliger, to dagcentre og et daghjem. Tilsammen bor 586 borgere i kommunens plejeboliger, og der er 530 fuldtidsmedarbejdere i plejeboligerne. Vi har et tæt samarbejde med de fire selvejende plejeboliger.

Vi er altså en del af et større fællesskab med mange forskellige resurser og kompetencer. Vi kan planlægge uddannelse af vores medarbejdere i fællesskab, og vi arbejder sammen om overordnede faglige udfordringer, fx nedbringelse af antipsykotisk medicin og fælles indsatser som udeliv.

I Gentofte Kommune og i Sundhed og Pleje arbejder vi desuden ud fra tanken om den lærende organisation. En tilgang og måde for medarbejdere og ledere at dele viden og erfaring på tværs af enheder, fx for at styrke trivsel og læring samt faglig og personlig kompetenceudvikling.

Sundhedsfaglig og faglige konsulenter er ansat på tværs i Pleje og Sundhed. De arbejder eksempelvis med hygiejne, kontinens, demens, sår og forflytninger. Konsulenterne udarbejder retningslinjer på baggrund af evidens eller bedste praksis. Der bliver planlagt temadage og udviklingsprojekter lokalt og i fællesskab.